• Novinky

            • Premena školy zvnútra

            • Čo sme robili cez voľné dni?

              Cibrili zručnosti potrebné na PREMENU našej ŠKOLIČKY zvnútra

              Čo to vlastne znamená? Predovšetkým to, že nám záleží na tom, v akom prostredí budeme učiť a rozvíjať svoje talenty MY (učitelia, asistenti), a to všetko sa odrazí v tom, v akej atmosfére budú rásť vaše (naše) deti. A je toho omnoho viac…

              Predovšetkým sme teraz vďační, že môžeme byť súčasťou niečoho veľkolepého

              Vďaka LEAF

              Link na foto: https://www.facebook.com/U%C4%8D%C3%ADm-r%C3%A1d-693056984116779/photos/pcb.5367360373353060/5367359580019806/

          • HĽADÁME KOLEGU ;)
            • HĽADÁME KOLEGU ;)

            • Voľné pracovné miesto: učiteľ primárneho vzdelávania

              Termín nástupu: 1. 9. 2022

              Rozsah úväzku: 100%

              Vyžadujeme:Splnenie kvalifikačných predpokladov pre prácu učiteľa v zmysle zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a v zmysle vyhlášky č. 1/2020 Z. z., ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky prejednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov.

              Základná zložka mzdy (v hrubom): V zmysle zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskoršíchpredpisov, zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z. z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

              Ďalšie požiadavky: výtvarné, hudobné, športové zručnosti sú vítané.

              Bližšie informácie: 0917/412 316

              Žiadosť a profesijný životopis je potrebné zasielať na: riaditel.ssv@gmail.com

            • SLÁVNOSTNÉ UKONČENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2021/2022

            • Ďakujeme Vám za všetku trpezlivosť, spoluprácu, za všetky spoločné dielka i dieliky ;) , ktoré sa nám podarili. Prajeme Vám, aby ste si prázdniny spoločne užili, dobre oddýchli a vidíme sa na Slávnostnom otvorení školského roka 2022/2023 05.09.2022 o 8:30 na školskom dvore ;)

            • Školský výlet - Zoo Bojnice

            • Tento školský rok sa nám podarilo usporiadať aj spoločný školský výlet. Cesta autobusom, slnko, zábava, zmrzlina, zvieratká, preliezky - návšteva ZOO v Bojniciach 🤩

            • Účelové cvičenie

            • Ako tradične sa na našej škole uskutočnilo Účelové cvičenie, pre horúčavy sme ho usporiadali v okolí školy (v tieni), ale na kvalite to neubralo ;) Strieľanie zo vzduchovky, topografia, ochrana životného prostredia (riešenie mimoriadnych udalostí), dopravná výchova, výchova k bezpečnému správaniu, zdravotná príprava a nechýbala dobrá nálada :)

            • Včerajšia rozlúčka s našimi predškolákmi

            • Uchádzači o „titul“ prípravkár a prváčik najprv museli prejsť vedomostnými „skúškami“, ktoré však hravo zvládli. Po vyslovení a „podpísaní“ sľubu prípravkára boli odmenení diplomami, pamätnými listami, vysvedčením, knižkou spomienkových fotografií na škôlku, vecnými cenami potrebnými pre školákov a maškrtkami. Našim šikovníkom blahoželáme a prajeme veľa, veľa úspechov v školskom prostredí.

            • Triedne výlety

            • Tohtoročné triedne výlety nášho A variantu. Druháci až šiestaci navštívili súkromné etnologické múzeum Za Krakovskú bránu v Krakovanoch, kde si okrem iného spríjemnili čas spevom a hudbou. Na spiatočnej ceste sa zastavili aj na pštrosej farme.

              A naši najstarší "základniari" sa vybrali do hlavného mesta Bratislava, kde si prezreli hrad i Prírodovedné múzeum, SNM.

            • Medzinárodný deň piknikov

            • Piknik je obľúbeným spojením dobrého jedla, pitia, priateľov a relaxu pod holým nebom. Ľudia si ho natoľko obľúbili, že preň vytvorili špeciálny deň, ktorý si pripomíname 18. júna. My sme si na tento deň spomenuli v dňoch od 14.6. do 16.06.2022. Žiaci si s pomocou ich triednych učiteľov pripravili rôzne dobroty, ktoré si vychutnávali na školskom dvore. Náš piknik bol venovaný aj Svetovému dňu mlieka, a preto v piknikovom košíku nechýbali ani mliečne dobroty zo Školského mliečneho programu ako mlieko, jogurty a syry. Okrem jedla si žiaci s učiteľmi piknik spríjemnili čítaním zaujímavých kníh či rôznymi športovými aktivitami. Maškrteniu pod holým nebom prialo aj počasie, a tak našim žiakom nebránilo nič v tom, aby si tieto dni naplno užili.

            • Celoslovenský XXII. výtvarný salón znevýhodnených detí 2022

            • Po dvoch rokoch opatrení sme mohli konečne uskutočniť ďalší ročník Celoslovenského výtvarného salónu znevýhodnených detí v priestoroch Gymnázia J.B Magina vo Vrbovom tak, ako sme boli do príchodu pandémie zvyknutí. Téma „V hlbinách mora“ oslovila natoľko deti a pani učiteľky, že sa do súťaže zapojilo až 88 špeciálnych škôl a školských zariadení a hodnotených bolo 317 výtvarných prác. Za všetky krásne práce ĎAKUJEME. Odborná porota ocenila tie najoriginálnejšie, naši žiaci s učiteľmi si pripravili pestrý program a už sa tešíme na budúci ročník ;) 

              Výtvarné diela si stále môžete prezrieť v priestoroch vestibulu Gymnázia J.B Magina vo Vrbovom do piatku 01.07.2022, v čase od 9.00 - 16.00 hod.

            • Aj takto sa to dá...

            • Deň plný zážitkov, hier, učenia sa, spoznávania širšieho okolia školy - skrátka učenie sa vonku/učenie sa hrou.