• Novinky

            • Voľné pracovné miesto:

            • vychovávateľ centra voľného času

              Termín nástupu

              1. 2. 2023

              Rozsah úväzku

              100%

              Vyžadujeme:

              Splnenie kvalifikačných predpokladov pre prácu vychovávateľa v zmysle zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a v zmysle vyhlášky č. 1/2020 Z. z., ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov.

              Základná zložka mzdy (v hrubom):
              V zmysle zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z. z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

              Ďalšie požiadavky:
              výtvarné, hudobné, športové zručnosti sú vítané.

              Bližšie informácie: 0917/412 316

              Žiadosť a profesijný životopis je potrebné zasielať na: riaditel.ssv@mail.com

            • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

            • Milí rodičia, milí učitelia! Aj vďaka Vám sa naša škola zapojila do výzvy Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok. Podarilo sa nám vyzbierať naozaj krásny počet. V mene všetkých starkých Vám zo srdca ďakujeme za Vašu štedrosť!

            • Špeciálna olympiáda v stolnom tenise

            • Dňa 23.11. sa traja žiaci našej školy zúčastnili 1. ročníka Špeciálnych olympiád Slovensko v stolnom tenise v Bytči. Žiaci sa veľmi snažili a vydali zo seba maximum, čo sa odzrkadlilo aj na výsledkoch. Hoci konkurencia bola silná, našim bojovníkom sa podarilo vybojovať krásne umiestnenia. Domov sme doniesli dve piate, tri štvrté a jedno druhé miesto. V dvojhre získali Samko Švábik aj Martinka Bittnerová krásne piate miesto a Vaneska Mišinová si vybojovala obdivuhodné druhé miesto. V štvorhre sa na štvrtom mieste umiestnili tímy Vaneska a Samko a veľmi tesne po predĺžení Vaneska so spoluhráčkou z Považskej Bystrice. Žiakom srdečne gratulujeme a želáme mnoho podobných úspechov i do budúcnosti!

            • Bubnovačka

            • Tento rok sa naša škola opäť zapojila do celoslovenskej akcie s názvom Bubnovačka, ktorej cieľom je prevencia proti týraniu a zneužívaniu detí, ako aj povedomie o ochrane detí pred sexuálnym vykorisťovaním a sexuálnym zneužívaním. Natočili sme video každej triedy, pofotili sme fotky, avšak, čo je najdôležitejšie, splnili sme hlavnú myšlienku Bubnovačky- aby bolo deti lepšie počuť. Všetci si akciu veľmi užili a tešíme sa aj na budúci rok! 

            • Medzinárodný deň práv detí

            • Dňa 16.11.2022 sme si so žiakmi pripomenuli Medzinárodný deň práv detí.
              Žiaci sa rozprávali so svojimi triednymi učiteľmi o právach detí v triedach. Tam si zlepili najprv reťaz za svoju triedu. Následne sme sa všetci stretli na chodbe a vytvorili spoločne dlhú papierovú reťaz nádeje, ktorú sme spoločne zavesili na chodbe. Žiaci pochopili, že ak pracujeme spolu, môžeme dosiahnuť obrovské veci

            • Svetový deň behu a Medzinárodný deň bez fajčenia

            • Tieto dni sme si na našej škole pripomenuli dňa 4.11., ako inak, behom. Na štartovaciu čiaru nastúpili všetci žiaci školy. Tým, ktorí by to sami nezvládli, pomohli pani učiteľky. Všetci boli veľmi aktívni, tešili sa, že si môžu zabehať so svojimi spolužiakmi a dokázať, akí sú šikovní. Veď behanie je radosť a zábava.

            • Október - mesiac úcty k starším

            • Žiaci našej školy si pripravili krásny kultúrny program a nádherné darčeky v rámci mesiaca október pre seniorov v Domove sociálnych služieb, čím ich chceli potešiť a vzdať im úctu. Program sa však uskutočnil pre žiakov našej školy z dôvodu ochorenia seniorov. Preto im posielame srdečný pozdrav a tešíme sa na stretnutie s nimi.

            • Dobrovoľná zbierka materiálnych darov pre Útulok Piešťany

            • Hlásime, že naša prvá dobrovoľná zbierka materiálnych darov pre Útulok Piešťany, zorganizovaná ku Svetovému dňu ochrany zvierat, je úspešne ukončená👏👍🐕. Všetka materiálna pomoc je už na správnom mieste, teda u našich štvornohých kamarátov. Boli ste naozaj veľmi štedrí a Vaše dary ako deky, čistiace prostriedky, rôzne dobroty či hračky im spravia istotne obrovskú radosť. Veľké ĎAKUJEME patrí všetkým, ktorí do tejto materiálnej zbierky prispeli či už hmotným darom, alebo povzbudivým slovom. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu❤.

               

            • Súťaž o najkrajšiu vyrezávanú tekvičku

            • Súťaž o najkrajšiu tekvičku má už svojich víťazov!!! Porota to mala tento rok opäť veľmi náročné. Deti so svojimi rodičmi sa naozaj snažili a priniesli nádherné výtvory z tekvíc.

              Veď posúďte sami!

            • Účelové cvičenie

            • Každý september sa na našej škole koná účelové cvičenie. Inak tomu nebolo ani tento rok. Okrem prechádzky na priehradu Čerenec sa naši žiaci dozvedeli veľa praktických informácií o bezpečnom správaní, pobyte v prírode a jej ochrane, o riešení mimoriadnych situácií, o dopravnej výchove i zdravotnej príprave.