• Novinky

            • Deň ZEME

            • Jednou z aktivít na Deň zeme bolo aj sadenie ovocných stromčekov a kríkov, ktoré nám v rámci programu Školské ovocie darovala spoločnosť PLANTEX, za čo sme im veľmi VĎAČNÍ! Okrem budúcich sladkých darov - ovocia, sme dostali aj záhradné náradie 💪. Potešte sa s nami a našimi malými/ či veľkými záhradníkmi ;)

            • Učenie na školskom dvore

            • Násobilka, kružnice aj podstatné mená sa dajú učiť pod holým nebom - predviedli to 4.,a 5. ročník s ich tr. p. učiteľkou Katkou. K tomu príprava zdravej nátierky a deň sa mení na dobrodružstvo ;)

            • SMEJ SA DUŠA MOJA

            • Počas mesiacov marec a apríl sme si špeciálnym spôsobom spomenuli na našich starkých z Domova dôchodcov Klas n. o. Vrbové. Za pomoci učiteľov, asistentov a rodičov žiaci prerozprávali vtipy, básničky alebo zatancovali na známe piesne. Tak, ako je dôležité naše zdravie, rovnako sme chceli poukázať aj na to duševné. V hesle humor lieči, sme našim starkým odovzdali CD, na ktorom si môžu pozrieť tieto videá v zábavnom programe- Smej sa duša moja. Veríme, že sme starkých v tomto neľahkom čase rozveselili, a už teraz sa tešíme na chvíle plné smiechu v priamom kontakte. Všetkým obyvateľom Domova dôchodcov, želáme ešte veľa zdravia na tele i na duši. (p. as. Lenka)

            • Školy v "oute"

            • S radosťou Vám oznamujeme, že naša škola bola vybraná do ročného projektu outdoorovej výučby pre pedagógov. Názov projektu je Škola v "oute". Bližšie info: https://huravon.sk/2021/02/18/vybrali-sme-skoly-do-projektu-skoly-v-oute/ Za našu školu sa programu budú zúčastňovať p. učiteľky Livka a Evka. Niekoľko "outdoor" aktivít si v predošlých dňoch vyskúšali naši žiaci B a C variantu , kde pracovali aj s aplikáciou PlantNet. Krátku fotoreportáž z ich výstupov pripravila p. uč. Evka.

            • Deň komplimentov

            • Počas dištančného vzdelávania sa nám nepodarilo realizovať zaujímavú aktivitu, akou je určite Deň komplimentov. Kto z nás by nechcel počuť alebo si prečítať, že je dobrý kamarát, že sa na neho niekto teší do školského klubu, že sa s ním ten druhý rád smeje, atď. Keďže sme sa dlhšiu dobu navzájom nevideli, využili sme pre to príležitosť a komplimenty sme si venovali. Tie nás čakali pripravené - vytlačené na chodbe školy, my sme si vybrali ten najvhodnejší, pre toho, koho sme chceli ním osloviť a napísali adresáta i odosielateľa. Nakoniec sme takto upravený kompliment hodili do pripravenej krabice. Komplimenty sa zbierali a my sme sa tešili, čo sa od spolužiakov dozvieme, aby sa nám vyčaril úsmev na tvári. P. uč. Katka

            • Romaniáda

            • 8. apríl - Medzinárodný deň Rómov je oslavou rómskej kultúry. Deň kedy si Rómovia na celom svete pripomínajú svoju jedinečnosť a talent. Aj našu školu navštevujú rómski žiaci, preto sme tomuto dňu venovali veľkú pozornosť. Spoznali sme ako vyzerá rómska vlajka, zatancovali si na ich temperamentné pesničky, vypočuli rozprávku „ Ako Boh stvoril Róma“ a pod vedením učiteľov vymaľovali rómsku vlajku. Rómom k medzinárodnému dňu posielame srdečné blahoželanie a prajeme im veľa múdrosti, uznanie v spoločnosti a pokoj v rodinách. Nech deň Rómov je tým dňom, v ktorom sa ľudia voči sebe stanú farboslepými.

            • OTVORENIE ŠKOLY

            • Milí rodičia a zákonní zástupcovia,

              od svojich triednych učiteľov už určite viete, že v pondelok sa konečne vidíme s väčšinou naživo ;) Nezabudnite svojim ratolestiam pribaliť i náhradné rúško, či vreckovky.

              Rodičom i zákonným zástupcom je vstup do školy stále zakázaný, preto pri vstupe do školy Vás bude čakať zástupkyňa školy, ktorej odovzdáte vyplnené čestné prehlásenie (prípadne ho vyplníte pred školou) a rovnako si pripravte aj výsledok negatívneho testu (nie staršieho ako 7 dní), či potvrdenie o prekonaní COVID-19 (nie staršieho ako 3 mesiace).

              Ak by ste mali nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vás! 😍

            • JARNÉ PRÁZDNINY

            • Milí rodičia/ zákonní zástupcovia, deti, žiaci a študenti :)

              Od pondelka nás čakajú jarné prázdniny - dobre si oddýchnite, bezpečne a zdravo! Bližšie informácie k 08.03.2021 Vám prinesieme koncom budúceho týždňa! 

            • AKTUALIZÁCIA k nástupu do školy od 08.02.2021

            • Milí rodičia a zákonní zástupcovia, aktualizujeme informáciu k pondelkovému nástupu žiakov do škôl - 08.02.2021 (pondelok) žiaci do našej školy NENASTUPUJÚ z dôvodu zlej pandemickej situácie v našom okrese. Triedni učitelia Vás budú kontaktovať o ďalšom postupe pri dištančnom vzdelávaní.

              "Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Trnave za súčasnej epidemiologickej

              situácie kedy je okres Piešťany v 3. stupni varovania (bordová farba) zakazuje od 08.02.2021

              otvorenie všetkých predškolských a školských zariadení na území okresu Piešťany. Ďalšie

              otvorenie všetkých predškolských a školských zariadení bude závisieť od vývoja

              epidemiologickej situácie v okrese Piešťany ako aj regionálnych indikátorov.

              Za rizikové z hľadiska ďalšieho šírenia ochorenia COVID-19 považujeme aj skutočnosť, že

              okres Piešťany susedí s dvoma okresmi (okres Trnava a Hlohovec), ktoré sú v najvyššom stupni

              varovania (4. stupeň – čierna fáza)."

              Celé znenie si môžete pozrieť tu: https://www.ruvztt.sk/images/stories/2021/Uradna_Tabula/EPID_situacia_okresy_3.2.2021.pdf

            • OZNAM K TESTOVANIU

            • TESTOVANIE ZAMESTNANCOV A 1 ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCU našich žiakov sa uskutoční v SOBOTU 06.02.2021 od 10.00 - 12.00 hod. v priestoroch II. Základnej školy na Komenského ulici VO VRBOVOM (vstup cez hlavný vchod). Bližšie info aj tu: https://www.vrbove.sk/aktualna-informacia-celoplosne-testovanie-na-covid-19-mesto-vrbove-sobota-06-02-2021-a-nedela-07-02-2021/